.NET Performance Profilers

We hebben eenmaal tijdens de SIG.NET binnen ons bedrijf, een presentatie van Jan Schreuder voorgeschoteld gekregen over DevPartner, een tool om .NET applicaties te profilen.


Ik lees net op Steve Eichert z’n blog dat hij ook een presentatie heeft gezien, en vraagt welke tools andere gebruiken. Hier is zijn lijst, aangevuld met een tool uit de reacties.De ontwikkelaar van NProf reageert ook nog, met de vraag welke features er nog ontbreken aan zijn tool.


Misschien moeten we hier maar ‘s wat meer onderzoek naar doen. En dan niet zomaar iets kiezen wat gratis is, zoals we wel vaker doen (niet, Patrick? 😉 maar een gedegen onderzoek! 🙂


Update: Paul Gielens geeft in de reacties aan dat hij in een vroeger leven verknocht was een VBWatch. Inmiddels ondersteund deze volgens de website ook (VB?).NET, dus zetten we ‘m in het lijstje.

You may also like...

5 Responses

 1. Paul Gielens says:

  > gedegen onderzoek

  In een vroeger leven was ik verknocht aan VBWatch. Een feature rich tooltje… ik geloof dat ze aan het porten zijn naar .NET.

 2. Has there been any decision yet on which tools are going to be used in LogicaCMG. I know I once suggested that we’d buy DevPartner. I also know that the Framework guys (Patrick, Pascal, Mario, Ilske) wanted to have a look at it to see if it was a good option.

  But since then I’ve heard nothing. Anyone?

 3. Marcel says:

  Een profiler waar ik bij zweer is de SciTech’s .NET Memory Profiler. Een superb tooltje. Probeer de trail versie maar eens uit.

  — Marcel

 4. Do not enough cash to buy a house? Worry not, because that is achievable to receive the personal loans to resolve all the problems. Therefore get a student loan to buy everything you need.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *